HairCare

Olaplex

Olaplex bij kapsalon HairCare Assen

Olaplex bij kapsalon HairCare Assen is nu ook mogelijk. Olaplex, de nieuwe behandeling voor stralend gekleurd haar nu ook bij Haircare. Het product vormt de garantie op prachtig haar, zonder dat de gebruikelijke beschadigingen tijdens het kleuren optreden. Kleurspecialisten zijn razend enthousiast over de Olaplex hair treatment. Deze nieuwe methode wordt nu al in meer dan 60,000 salons in Amerika toegepast. Zet je angst voor beschadigd haar aan de kant, niets staat een mooie gekleurde coupe nu nog in de weg.

We zijn bij Haircare gespecialiseerd in haarkleuring, Olaplex vormt een van onze nieuwste behandeltechnieken die je nog bijna nergens anders in Nederland kunt ondergaan. Interesse? Boek direct online je afspraak, of lees verder over dit revolutionaire product.

Wat is Olaplex?

Wat is Olaplex exact? Olaplex is een hulpmiddel en geen haarverf. Het product is vrij van siliconen, olie, sulfaten, ftalaten, DEA en aldehyden. Bovendien is Olaplex niet getest op dieren. Het product herstelt de gebroken zwavelbruggen van het haar. Breuken ontstaan als het gevolg van thermische, mechanische en chemische behandelingen, zoals het stijlen of regulier verven van het haar. Olaplex helpt je de beschadigingen van het haar tegen te gaan of te voorkomen, zodat je haar gezond blijft en je dit zonder zorgen kunt verven. Direct profiteren? Maak dan een afspraak bij ons in de salon, of neem contact op voor meer informatie over deze nieuwe behandeling.

De voordelen van Olaplex

– Olaplex kan toegevoegd worden aan permanent behandelingen
– Olaplex vormt een goede aanvulling op keratine behandelingen
– Olaplex werkt uitstekend op hairextensions
– Olaplex kan toegevoegt worden zowel aan verf als ontkleuring

Olaplex bij HairCare

We zijn bij Haircare altijd op zoek naar nieuwe behandelmethoden en producten om jouw haar op een zo veilig mogelijke manier te kunnen kleuren.

De Olaplex hair treatment past wat dat betreft uitstekend in onze visie, we zorgen er met trots voor dat je hier gebruik van kunt maken. Daarnaast zijn we je graag van dienst op het gebied van haarkleuring, met de professionele merken waarmee we werken en op basis van de uitgebreide expertise en ervaring van onze color masters.

Olaplex is verkrijgbaar vanaf €20.